EtalageKunstRoute 2024

Ook dit jaar willen wij weer een etalagekunstroute organiseren in ons dorp.

De kunstwerken worden tentoongesteld in de etalages van de ondernemers. Op deze manier ontstaat er weer een mooie en afwisselende kunstroute door ons mooie dorp met een grote variëteit aan kunstwerken van zowel professionele- als vrijetijdskunstenaars.

Praktische informatie:

  • De EtalageKunstRoute wordt gehouden van 27 juli 2024 tot en met 1 september 2024.
  • Moet plaatsbaar zijn in een etalage. Formaat bij een tweedimensionaal kunstwerk mag niet groter zijn dan 100 x 100 cm. Bij een drie dimensionaal kunstwerk mag het niet groter zijn dan 100x100x50 cm (hxbxd).
  • Het werkstuk moet voorzien zijn van een korte toelichting die opgenomen kan worden in de routebeschrijving. Ook mag het kunstwerk ter verkoop worden aangeboden, met vermelding van de verkoopprijs.
  • De kunstwerken worden op basis van de beschrijving door de commissie toegewezen aan een ondernemer. De kunstenaar en de ondernemer worden met elkaar in contact gebracht via een mail vanuit de BBKK, zodat zij gezamenlijk zaken kunnen afstemmen.
  • Het inleveren van de kunstwerken bij de betreffende ondernemer is op 25 en 26 juli. Het ophalen van de kunstwerken aan het einde van de expositie is op 2 en 3 september. Het brengen en ophalen gebeurt in overleg met de betrokken ondernemer.
  • Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bertus Satink, tel: 0570 542806.

U kunt zich tot 7 juli  aanmelden bij Bertus Satink bencsatink@concepts.nl middels bijgestuurd deelnameformulier.

Wij hopen op een groot aantal deelnemers, maar mocht het aantal onder de 15 deelnemers blijven dan gaat de expositie niet door.

Vriendelijke groet,

Namens de BBKK ExpositieCie

Bertus Satink

Ps. Ik ben van 29 mei t/m 14 juni op vakantie.

Inschrijfformulier: