7

september 2024

35e

Kunstmarkt

98

standhouders

18

disciplines

 

De 35e Bathmense Kunstmarkt komt eraan!

Dit jaar organiseren we voor de 35e keer de Bathmense Kunstmarkt op de eerste zaterdag van september. We steken voor deze mijlpaal onze kunstmarkt in een feestelijk jasje!

Ideeën zijn er genoeg. Na 35 jaar willen de opstelling en aankleding van de kunstmarkt in een ander jasje steken. Daarbij denken we aan een gezellig terras, lekkere live muziek en originele workshops. Naast de sfeer van de kunstmarkt, blijft de kwaliteit van de kunstenaars natuurlijk ons belangrijkste aandachtspunt.

Ruim 95 deelnemers hebben zich nu al aangemeld. Hieronder zijn bekende deelnemers, maar ook nieuwe deelnemers met prachtig werk. In bovenstaande beeldengalerij verschijnen de komende weken voorbeelden van werken van de deelnemers die 7 september komen. Op de webpagina Deelnemers wordt de komende week de informatie over de aanwezige kunstenaars aangevuld. 

Wil jij ook je meesterwerken laten zien op onze kunstmarkt? Schrijf je dan in met het inschrijfformulier op onze website. Mocht je hulp bij nodig hebben bij je inschrijving, stuur dan een e-mail naar: bathmensekunstmarkt@gmail.com.

De kunstmarkt is onderdeel van de BBKK en wordt georganiseerd van 10:00-16:30 op zaterdag 7 september 2024. De kramen staan opgesteld bij de Dorpskerk en op de Brink van Bathmen. Samen met alle vrijwilligers gaan we weer een mooi evenement organiseren. Kom jij ook? De entree is gratis!

Vriendelijke groet van de kunstmarktcommissie:

Mieke Berends (coördinator), At Flierman, Paul Hafkamp en Erika Spoelma.

contact

Graag tot ziens over:

 
 

Contact gegevens:

Mieke Berends

E-mail: bathmensekunstmarkt@bbkk.nl

Locatie:

Brink Bathmen

GPS: 52.24976792118219, 6.285032863163362

Uw veiligheid:

Privacy policy
Cookie beleid
Algemene voorwaarden