7

september 2024

35e

Kunstmarkt

98

standhouders

18

disciplines

 

De 35e Bathmense Kunstmarkt komt eraan!

Dit jaar organiseren we voor de 35e keer de Bathmense Kunstmarkt op de eerste zaterdag van september. Voor deze mijlpaal steken we onze kunstmarkt in een feestelijk jasje!

Ideeën zijn er genoeg. Na 35 jaar willen de opstelling en aankleding van de kunstmarkt in een ander jasje steken. Daarbij denken we aan een gezellig terras, en lekkere live muziek. Naast de sfeer van de kunstmarkt, blijft natuurlijk de kwaliteit van de kunstenaars ons belangrijkste aandachtspunt.

Bovendien, wie jarig is trakteert! We hebben dit jaar niet één, maar twee kinderworkshops. Kunstenaars vanaf zes jaar kunnen gratis hieraan deelnemen. Binnenkort volgt de informatie over de inschrijving. Houd deze website dus in de gaten.

Onder de deelnemers dit jaar zijn bekende deelnemers, maar ook nieuwe deelnemers met prachtig werk! Bovenstaande beeldengalerij bevat werken van de deelnemers die 7 september komen. Op de webpagina Deelnemers vind je informatie over de aanwezige kunstenaars. 

Ter info: Ruim 100 deelnemers hebben zich aangemeld. Dit is meer dan het aantal beschikbare plaatsen. We zijn inmiddels begonnen aan een reservelijst.

De kunstmarkt is onderdeel van de BBKK en wordt georganiseerd van 10:00-16:30 op zaterdag 7 september 2024. De kramen staan opgesteld bij de Dorpskerk en op de Brink van Bathmen. Samen met alle vrijwilligers gaan we weer een mooi evenement organiseren. Kom jij ook? De entree is gratis!

Vriendelijke groet van de kunstmarktcommissie:

Mieke Berends (coördinator), At Flierman, Paul Hafkamp en Erika Spoelma.

contact

Graag tot ziens over:

 
 

Contact gegevens:

Mieke Berends

E-mail: bathmensekunstmarkt@bbkk.nl

Locatie:

Brink Bathmen

GPS: 52.24976792118219, 6.285032863163362

Uw veiligheid:

Privacy policy
Cookie beleid
Algemene voorwaarden