7

september 2024

35e

Kunstmarkt

standhouders

disciplines

 

De 35e Bathmense Kunstmarkt, wat een mijlpaal!

Dit jaar organiseren we voor de 35e keer de Bathmense Kunstmarkt op de eerste zaterdag van september. We gaan deze mijlpaal vieren en steken onze kunstmarkt in een feestelijk jasje!

Ideeën zijn er genoeg. Zo verkennen we de mogelijkheden om de opstelling van de kramen aan te passen, zodat we meer kunst kunnen tonen en de diversiteit in de disciplines kunnen uitbreiden. Ook met de aankleding van de kunstmarkt willen we iets bijzonders doen. Daarbij denken we aan een ander terras, goede live muziek en originele workshops voor jong én oud.

Naast de aankleding van de kunstmarkt, blijft de kwaliteit van de kunstenaars voor ons de hoogste prioriteit. Ook dit jaar kent een vakkundige jury weer prijzen toe aan de meest in het oog springende kunstenaars. In 2023 waren dit Wandalin van den Abeele met haar prachtige kleurpotloodtekeningen. Zij won de eerste prijs. Carla Stamsnijder met haar treffende aquarellen kreeg de tweede prijs. Theo Hendriksen won met zijn boeiende schilderijen de derde prijs en Jelle Riemersma kreeg een eervolle vermelding voor zijn bijzondere vakmanschap.

We hopen dat bekende deelnemers en winnaars van de afgelopen jaren zich aanmelden. Al 45 deelnemers hebben dit inmiddels gedaan. Wil jij ook je meesterwerken laten zien op onze kunstmarkt? Schrijf je dan in met het inschrijfformulier op onze website. Mocht je hulp bij nodig hebben bij je inschrijving, stuur dan een e-mail naar: bathmensekunstmarkt@gmail.com.

Onder toezicht van Bathmense Beeldende Kunst en Kultuurkring (BBKK) wordt de kunstmarkt georganiseerd van 10:00-16:30 op zaterdag 7 september 2024 . De kramen staan opgesteld rondom de Dorpskerk en op de Brink van Bathmen. Samen met alle vrijwilligers gaan we weer een mooi kunstzinnig evenement neerzetten en hopen we je ook dit jaar weer te zien. De entree is gratis!

Vriendelijke groet van de kunstmarktcommissie:

Mieke Berends (coördinator), At Flierman, Paul Hafkamp en Erika Spoelma.

contact

Graag tot ziens over:

 
 

Contact gegevens:

Mieke Berends

E-mail: bathmensekunstmarkt@bbkk.nl

Locatie:

Brink Bathmen

GPS: 52.24976792118219, 6.285032863163362

Uw veiligheid:

Privacy policy
Cookie beleid
Algemene voorwaarden