7

september 2024

35e

Kunstmarkt

standhouders

disciplines

De 34e Bathmense Kunstmarkt smaakt naar meer!

De Bathmense Kunstmarkt 2023 is geslaagd. Een groot en divers aanbod van kunstenaars, een Graffiti-workshop voor 47 kinderen, leuke muziek en maar liefst vijf winnaars!!!

Bij de Graffiti-workshop won Bo Kramer de eerste prijs. Gilbert (www.graffitiforyou.nl) en de vakjury stimuleren graag dit grote talent om door te gaan met graffiti.

Onder de deelnemers waren dit jaar vier winnaars. De eerste prijs was voor Wandalin van den Abeele, zij vangt met ‘gewoon’ kleurpotlood de zielen van dieren op papier. De tweede prijs was voor Carla Stamsnijder, in haar aquarellen legt zij met grote gebaren kleine details vast. Theo Hendriksen won de derde prijs, in zijn ogenschijnlijk eenvoudige opzet huizen verrassende details waardoor je blijft kijken!

Daarnaast was er een eervolle vermelding voor Jelle Riemersma. De vakjury wil graag extra aandacht voor zijn werk. Zijn houten mandala’s tonen prachtig vakmanschap waarin houtrestanten met grote creativiteit en wiskundige precisie zijn gevormd.

Meer informatie over de kunstenaars vind je onder het kopje deelnemers

Het was een gezellig drukke kunstmarkt. Het weer was goed. De muziek van Muziekhandel Droog, De Bambi’s en Het Deventer Swingorkest bracht extra sfeer. Daarnaast was het terras van Het Gebakhuus en VermeerFood een fijne plek om alle indrukken nog eens te bespreken.

Dit was de 34e editie en deze smaakt naar meer. Volgend jaar gaan we eens goed uit te pakken. Het wordt tenslotte een lustrumjaar!!

Tot slot: SPONSOREN BEDANKT!!!

Beleef het bij Boode, ’t Bockje Bathmen, Café De Brink, Flora Inn, Fysiotherapie Bathmen, Gebakhuus, Huisartsenpraktijk Apenhuizen, Huisartsenpraktijk Noordijk & Overbeek, Jumbo Bathmen, MonArtAtelier, Restaurant De Heeren van Dorth, VermeerFoods Zutphen

Vriendelijk groet,

De kunstmarktcommissie: Mieke Berends (coördinator), At Flierman, Paul Hafkamp en Erika Spoelma.

contact
v.l.n.r. Theo Hendriksen, Wandalin van den Abeele, Jelle Riemersma en Carla Stamsnijder

Graag tot ziens over:

 
 

Contact gegevens:

Mieke Berends

E-mail: bathmensekunstmarkt@bbkk.nl

Locatie:

Brink Bathmen

GPS: 52.24976792118219, 6.285032863163362

Uw veiligheid:

Privacy policy
Cookie beleid
Algemene voorwaarden