EtalageKunstRoute

Ook dit jaar wordt er een EtalageKunstRoute georganiseerd in ons dorp. De kunstwerken worden tentoongesteld in de etalages van ondernemers in Bathmen. Op deze manier ontstaat er weer een mooie en afwisselende kunstroute door ons mooie dorp met een grote variëteit aan kunstwerken van zowel professionele- als vrijetijds kunstenaars.

Praktische informatie:

  • De EtalageKunstRoute wordt gehouden van 29 juli 2023 tot 2 september 2023
  • Moet plaatsbaar zijn in een etalage. Formaat bij een tweedimensionaal kunstwerk mag niet groter zijn dan 100 x100 cm. Een driedimensionaal werk mag niet groter zijn dan 100 x 100 x 50 cm. (hxbxd)
  • Het kunstwerk moet voorzien zijn van een korte toelichting die opgenomen kan worden in de routebeschrijving. Ook mag het kunstwerk ter verkoop worden aangeboden, met vermelding van de verkoopprijs.
  • De kunstwerken worden op basis van de beschrijving door de commissie toegewezen aan een ondernemer. De kunstenaar en de ondernemer worden met elkaar in contact gebracht via een mail van de BBKK, zodat zij gezamenlijk zaken kunnen afstemmen.
  • Het inleveren van de kunstwerken bij de betreffende ondernemer is op 25 en 26 juli. Het ophalen aan het einde van de expositie is op 5 en 6 september. Brengen en ophalen gebeurt in overleg met de betrokken ondernemer.
  • Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bertus Satink, tel.0570-542806

U kunt zich tot 7 juli aanmelden bij Bertus Satink bencsatink@concepts.nl  middels onderstaand deelnameformulier.
Hebt u vragen in de periode van 31 mei t/m 20 juni dan kunt u terecht bij Martin Ackerman martinackerman56@gmail.com

Wij hopen op een groot aantal deelnemers. Aandachtspunt: mocht het aantal onder de 15 deelnemers blijven, dan gaat de exposite niet door.

Etalage Kunst Route deelnameformulier