Gastenboek Kunstmarkt Bathmen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
32 berichten.
Marlies uit Apeldoorn heeft geschreven op 6 september 2021 om 16:33
Mijn eerste keer Bathmen, goed georganiseerd, petje af in deze coronatijd. Mooi weer, mooie mensen en erg goed ontvangen door het publiek, goed verkocht op deze prima dag.
Doris Brune uit Borne heeft geschreven op 11 september 2019 om 19:14
Het was fijn om weer deel te kunnen nemen aan een mooie kunstmarkt. Heb ervan genoten. Hartelijk dank aan de organisatie en wellicht tot een volgende keer
Anuka uit Alkmaar heeft geschreven op 10 september 2019 om 07:55
Het was weer een fijne dag in Bathmen. Goed om mee te kunnen doen. Lekker veel leuke mensen en goed weer (aan welke knop draaien jullie altijd?). De organisatie is prima, de locatie prachtig en de verkoop goed. Bedankt!
Nathalie Roelofsen uit Harderwijk heeft geschreven op 9 september 2019 om 14:45
Hartelijk bedankt voor de goede organisatie. Ik heb een hele leuke dag gehad. veel bezoekers aan de kraam en veel gepast.
Loes Korsten uit Almelo heeft geschreven op 8 september 2019 om 19:19
September 2019 Goed georganiseerde, gezellige en goedbezochte kunstmarkt met geïnteresseerd publiek. Bedankt organisatie!! Loes
Jos Engbersen uit Almelo heeft geschreven op 8 september 2019 om 17:56
Wederom een prima editie van de Bathmense kunstmarkt. De organisatie lijkt zelfs het weer naar hun hand te kunnen zetten.....! De kracht? Het humeur van deelnemer en bezoeker krijgt door aanwezig te zijn gegarandeerd een positieve impuls: je wordt er vrolijk van. Tot een volgende keer.
Edith van der Burg uit Arnhem heeft geschreven op 8 september 2019 om 17:07
Wat weer een erg fijne markt, goed georganiseerd en tegen alle verwachtingen in best wel prachtig weer, daardoor lekker druk. Wij vonden het een top dag
Ruud de Jong - Raw Dee Photography uit Arnhem heeft geschreven op 8 september 2019 om 16:27
Wat een uitstekende kunstmarkt was het weer. Uitstekend georganiseerd (zoals elk jaar), prachtige lokatie en vriendelijke mensen. Veel contacten en veel mensen die iets van me mee naar huis namen. En als kers op de taart de juryprijs gewonnen! Volgend jaar ben ik er weer bij!
Jean Groenendijk uit Lexmond heeft geschreven op 8 september 2019 om 15:36
Kunst in Bathmen, nog een van de weinige evenementen waar kunst kunst is. Heb dit jaar weer erg genoten, geweldige bezoekers met interesse. Organisatie was weer top.
Anthel Reijnders uit Bussum heeft geschreven op 4 september 2018 om 12:30
Beste organisatie, Hartelijk dank voor deze goed georganiseerde markt. Als alles zo soepel verloopt, zie je bijna niet hoeveel werk er achter de schermen heeft plaatsgevonden. Petje af voor de organisatie. Anthel Reijnders / identity-art & mixed media
wil westerweel uit Zutphen heeft geschreven op 2 september 2018 om 18:40
Fijn om zoveel bewonderaars van mijn "schoonheid van het verval"-fotografie te hebben kunnen ontmoeten in de Bathmense kerk die ook dit jaar weer erg mooi ingericht was. Compliment aan de organisatoren en vrijwilligers! Graag tot volgend jaar met een nieuwe collectie.
Rike Beekman uit Deventer heeft geschreven op 6 september 2017 om 11:22
Wat een fijne dag om op terug te kijken; goed georganiseerde markt, mooie plek, fijn publiek en mooi weer…... bedankt!!
Gerrit Roosjen uit WARNSVELD heeft geschreven op 5 september 2017 om 09:02
Heb met veel plezier deelgenomen aan de kunstmarkt (gelukkig geen creamarkt). Hoewel niets verkocht, kijk ik met genoegen en tevreden terug op de vele gesprekken en contacten met belangstellende bezoekers. Fijn dat de winnaar van mijn ter beschikking gesteld kunstwerk daar blij mee is. Mijn complimenten aan de organisatoren van dit mooie evenement. Het smaakt naar meer.
Loes Korsten uit Almelo heeft geschreven op 4 september 2017 om 10:09
Het was erg leuk en gezellig om in Bathmen te staan. Ook het demonstreren van het anodiseren van het titanium vonden de bezoekers en ik leuk. Organisatie bedankt !!! Hartelijke groet, Loes Er is bij mij op de kraam een zilverkleurige oorbel achtergelaten. Ik zal een fotootje op jullie site zetten.
ria tijhaar uit schalkhaar heeft geschreven op 3 september 2017 om 19:53
Gisteren, 2 september 2017, met veel plezier weer deel genomen aan de Bathmense kunstmarkt. Een mooi gevarieerd aanbod van kunst, fijn publiek en een zeer goede organisatie, al met al een zeer geslaagde dag. Het mooie weer hielp een handje mee. Wendela, Monique en Pauline en alle andere vrijwilligers, dank voor de zeer goede organisatie, ik voelde mij wederom zeer welkom! Een markt om graag weer terug te komen.
Nelly van maanen uit Brielle heeft geschreven op 3 september 2017 om 18:01
Het was weer geweldig afgelopen zaterdag. Zelfs het weer viel achteraf enorm mee. Een markt waar je als kunstenaar graag staat en als bezoeker graag komt. Organisatie, enorm bedankt voor alle goede zorgen. Ik heb genoten en wat ik zo hoorde, de bezoekers ook
Liesbet Optendrees uit Enter heeft geschreven op 3 september 2017 om 09:55
Het was weer een zeer plezierige dag gisteren met leuk geïnteresseerd publiek. Het is een kunstmarkt waar het niveau van de aangeboden kunst goed is en dat is ook de reden waarom je als kunstenaar graag aan deze markt deel neemt. De organisatie is goed en men heeft er een goed oog voor om een gevarieerd aanbod aan kunstenaars bij elkaar te krijgen. Bij deze wil ik graag Pauline bedanken voor haar geweldige inzet in deze.
Minca Nijboer uit Zutphen heeft geschreven op 2 september 2017 om 19:51
Vandaag 2 september 2017 voor het eerst aan jullie kunstmarkt deelgenomen. Wij voelden ons als GAST ontvangen en hebben alleen daardoor al een hele mooie dag gehad.
Anneke Dijkhuis uit Haaksbergen heeft geschreven op 2 september 2017 om 19:45
Dankzij de goede organisatie kan ik terugkijken op een zeer succesvolle, sfeervolle en gevarieerde kunstmarkt in Bathmen.Bedankt Pauline, Wendela en Monique en natuurlijk alle medewerkers die voor deze geslaagde dag hebben zorg gedragen.
nelly van maanen uit oudenhoorn heeft geschreven op 24 september 2016 om 11:36
Wat een leuke, gezellige, gevarieerde, en goed georganiseerde kunstmarkt. Ik heb genoten. Ik had een prachtige plek in de kerk, die druk bezocht werd door geïnteresseerde bezoekers. Organisatie, van harte bedankt nelly van maanen